pátek 1. dubna 2016

Znáte Faking it?


Faking it je skvělý seriál o dvou dívkách, jejich přátelství a homosexualitě. ... Ano, i tak se to dá říct, ále... To je jako by jste řekli, že The Walkin Dead je o jen o zombíkách a Supernatural je o lovení démonů.









Je to celé zamotané. Objevují se zde úžasné vedlejší postavy a nejednou se vcítíte do postav, avšak někdy je máte sto chutí sejmout jejich scénářem.

Faking It jsem shlédla snad za dva dny a je to prostě boží! Nej postava je podle mě Shane!

Shane je homosexuál a rozhodně to neskrývá! Má spoustu božích hlášek a luxusní vkus v módě..


Pak tu máme moji druhou oblíbenou postavu.. Amy. Amy je vlastně hlavní postava. A pokud si nechcete přečíst spoiler tak odvraťte oči za.....3.....2.....1....TEĎ!....Amy zjistí že je na holky! A že je zamilovaná do její nejlepší kamarádky...

Opravdu se mi líbí její vkus, i když je jedna z mála postav co nosí kalhoty. Opravdu! Skoro všichni nosí šaty, nebo sukně! - Pro mě nepochopitelné.. #nenosísukně

Myslím, že by nikdo nechtěl být v kůži Amy a zamilovat se do nej kámošky. Hlavně když víte, že láska zřejmě  bude neopětovaná..

Pak tu máme pár dalších postav..Liam, který je na začátku děvkař, avšak poté bude mít malé lovestory.. Karmu, kterou opravdu nemusím, protože je to sebestředný sobec, který touží jen po slávě a Lauren.

Lauren se na začátku jeví, taktéž zlounsky, je téměř vykreslená jako z Amerických filmů (a ona je ta slavn, zlá holka na škole). Ale když půjdeme postupně díl za dílem, zjistíme, že vlastně taková mrcha není. Dokonce si ji oblíbíte! Dkonce se projeví jako skoro hodná, zranitelná a citlivá kámoška..

Tenhle seriál dávají na MTV každou sobotu (u nás) ve 3:00... Samozřejmě si to pak budete moct stáhnout, nebo se podívat na stránkách topserialy.sk

Žádné komentáře:

Okomentovat